fbpx

Batteriet är kärnan i framtidens verktyg

HiKOKIs nya MULTI VOLT-batteriplattform är utvecklad med tanke på optimal flexibilitet för hantverkaren, förutsägbarhet i operationerna och kostnadseffektivitet för företaget. 
Samma storlek, vikt och utformning ger maximal flexibilitet mellan de olika spänningstyperna.

 

HiKOKIs nya MULTI VOLT-koncept ger många nya möjligheter för hantverkare i alla branscher. Med den nya batteriteknologin har HiKOKI satt standarden för hur framtidens byggarbetsplats kommer att se ut, där 36-voltsbatterier har samma storlek och vikt som de traditionella 18-voltsbatterierna och där samma batteri kan användas både på 36- och 18-volts maskiner.

 

Långvarig styrka för alla operationer

När man jobbar länge med upprepande tunga operationer kan verktyget fort bli varmt och batteriet mista kapacitet. Den nya serien av 36-volts verktyg är utvecklat med det i bakhuvudet.

De nya 36-voltsmaskinerna, som till exempel bordssågen och kap-/gersågen, kan storleksmässigt jämföras med 1400 watts elektriska maskiner.

 

 

Kostnadseffektivitet

Produktchefen blir ivrig när vi pratar om hållbarheten på maskinerna.

 

 

Flexibilitet

HiKOKI har utvecklat maskiner för olika typer av operationer som gör arbetsplatsen både mer förutsägbar och flexibel. I tillägg har de utvecklat flexibla laddningslösningar.

Hantverkaren har alltså möjlighet att välja lättare 18-voltsverktyg till de lättare operationerna och gå över till 36-volt för de tyngre uppgifterna. För de riktigt tunga och långvariga jobben kan du också använda den praktiska adaptern, avslutar Måns.