fbpx

HiKOKIs MULTI VOLT-batteriplattform är utvecklad med tanke på optimal flexibilitet för hantverkaren, förutsägbarhet i operationerna och kostnadseffektivitet för företaget.

Med 36V-verktygen får du maskiner i samma storlek och vikt som 18V.

Hitta din återförsäljare här

Problemlösare

Starkare, uthålligare och mer flexibla än sina föregångare, är dessa maskiner verkliga problemlösare som ger maximal utdelning när det tuffa jobbet ska bli gjort och ger många nya möjligheter för hantverkare i alla branscher.

 

Lätta och kompakta

Eftersom de bygger på HiKOKIs patenterade MULTI VOLT-batteriteknik (högre spänning, mindre ström), är maskinerna kompakta, välbalanserade och lättmanövrerade med storlek och vikt som 18V-maskiner, fast mycket, mycket starkare. 

 

Kompatibilitet

Utrustade med teknik som gör ditt jobb både enklare, snabbare, säkrare och mer flexibelt. Och med ett batteri, som passar alla maskiner i hela din maskinpark, förutsatt att de är HiKOKI. Här finns också kompabiliteten bakåt i tiden, då batterierna och laddarna även passar till 18V Hitachiverktyg med slidefäste. För du vet väl att varumärket Hitachi Power Tools bytte namn 2018 till HiKOKI? 

 

Hållbarhet

Kvaliteten är en stor och viktig del. Maskiner och batteriernas hållbarhet är en förutsättning för att undvika driftstopp. Några komponenter som medverkar till det är maskinens kolborstfria motor, som bidrar till en minskad värmeutveckling av slitdelar och batteriladdaren med inbyggd fläkt som kyler batteriet vid laddning vilket också bidrar till ökad livslängd. Ett MULTI VOLT-batteri klarar minst 1500 laddningar.

 

Bara fördelar

MULTI VOLT ger bara fördelar. Ett komplett system med lång garanti på alla produkter i plattformen. Du har valfrihet att välja 18V-maskiner för de lättare eller normala applikationerna eller 36V-maskiner, problemlösarna för de tuffare och långvariga jobben. 

 • Kompakta, med vikt och storlek som 18-volt
  Här har vi satt ergonomi i fokus

 

 • Samma batteri passar till 18-volt och 36-voltverktyg
  Flexibilitet – passar till verktyg mer än 10 år tillbaka, (även Hitachi med slidefäste) och därmed till över hundra verktyg. Det smarta batteriet kopplar automatiskt om mellan 18V och 36V.

 

 • Samma laddare till 18-volt och 36-voltverktyg
  Inget krångel – en laddare flera typer av batterier

 • Kör batteridrivet som nätdrivet – med nätdriven adapter
  När extra kraft krävs för upprepande tunga applikationer 

 

 • Stark 36V elmotor
  Nätdriven styrka med sladdlös frihet

 

 • Tre års garanti
  Gäller på både verktyg, batterier och laddare – utan registrering

Hitta din återförsäljare